Amikor valaki szülővé válik, talán az egyik legnagyobb dilemma, hogyan tudjuk a gyermekeinket a leginkább segíteni abban, hogy megvalósíthassák önmagukat. Hogyan bontakoztathatjuk ki a gyermekekben rejlő „tehetséget”? Erre keresi a választ a budaörsi Kika áruház is a Nickelodeon segítségével, közös Gyermeknapi családi hétvégéjükön június 8-án és 9-én.

2012-ben a magyar zenei élet meghatározó elismerése, a Fonogram - Magyar Zenei Díj közönségszavazással bővült a Ballantine's jóvoltából.

A rangos elismerés sorsáról továbbra is szigorú szakmai zsűri dönt, ám idén is fontos szerep jut a rajongóknak: a BalliFace oldalon a közönség ismét megválaszthatja az év énekesét, énekesnőjét és együttesét.

Ezúttal egy koncertszínházi előadásra invitál Wolf Kati: március 23-án a RaM Colosseumban "Dalok és titkos mesék" című produkcióját mutatja be az énekesnő.

A koncertszínház premierjén Wolf Kati világa elevenedik meg a rajongók előtt: korábban tőle még nem hallott dalokkal és titkos mesékkel enged betekintést saját életébe a díva. Legkedvesebb dalait élő zenekar és táncosok kísérik és színesítik, így az egyedi élmény garantált!

Wolf Kati múlt héten, március 8-án, nőnapon vendégeskedett a Duna TV Kívánságkosár című műsorában.

Zongorakísérettel énekelt, és mesélt a közeljövőben aktuális fellépéseiről, jövőbeli terveiről. Ha lemaradtál róla vagy szeretnéd újra megnézni, indítsd el a felvételt:

Január 1-jén Kati hivatalos Facebook oldalán a rajongók száma elérte, és azóta már jócskán meghaladta a százezres létszámot. Szeretnénk ezt veletek együtt megünnepelni!

Gyertek el március 1-jén 18 órára az Orfeum mulatóba, ahol egy kötetlen beszélgetéssel egybekötve Kati bemutatja új, akusztikus műsorát. A belépés ingyenes, regisztráció itt: w.k.regisztracio@gmail.com
Mindenkit szeretettel várunk!

Wolf Katitól a "Saving All My Love For You" című dal érzelmes előadását hallhatták a rajongók, akik részt vettek az Orfeumban rendezett Whitney Houston Forever emlékesten. De nem ez volt a különleges este egyetlen meglepetése.

Kocsis Tibivel közösen is színpadra lépett a díva, és felcsendült a "Could I Have This Kiss Forever" című gyönyörű szerelmes sláger is.

Ha kíváncsi vagy a rendezvényen készült fotókra, itt megnézheted őket.

Céline Dion "Because You Loved Me" című szerzeményének akusztikus változatát adta elő A Dal 2. elődöntőjében Wolf Kati.

Az énekesnőnek kifejezetten jól állt ez a különleges dal, ráadásul lélegzetelállítóan gyönyörű volt a színpadon.

Nézd meg az előadásáról készült felvételt ide kattintva!

Nem is kell nagyobb elismerés egy tehetségkutató verseny felfedezettjének, mint hogy a műsor későbbi évadaiban már az ő saját dalát énekli egy versenyző. Wolf Katival pontosan ez történt.

A "Szerelem, miért múlsz?" című dalt adta elő a december 8-i élő show-ban Antal Timi, aki nemcsak a nótával idézte Wolf Katit: a ruhaválasztás is hasonló volt, hiszen emlékezetes, hogy Kati a verseny során a "Kiss From A Rose" című dalt egy jellegzetes piros színű kapucnis ruhában adta elő, és így kápráztatta el a mentorokat és a nézőket.

Az Ökumenikus Segélyszervezet adventi adománygyűjtésében részt vesz Wolf Kati is, aki családokon és nehéz sorsú gyerekeken szeretne segíteni a kampány részeseként.

A 1353-as szám felhívásával tud adakozni mindenki, aki úgy érzi, szintén szeretne segíteni.

További információért kattints ide!

Fotó: Facebook

"Az, aki voltam" című dalát adta elő az X-Faktor 8. élő show-jában Wolf Kati. Az énekesnő ezúttal is dívaként tündökölt, érdemes megnézni az alábbi felvételt: